8/15/2013

House full of memories (part 2), Salo, Finland


This place definitely wasn't an ordinary Finnish house. It was situated in a thick bush of wild, southern plants like old oaks, the house itself had white plastering, red tiled roof and window shutters which gave me a feeling like being somewhere in Central Europe. Badgers were inhabiting the house nowadays; their paths were clearly visible at one end of the house. Also the interior was very special. There was souvenirs from almost all parts of the world, postcards, photographs and flight tickets from places like Hungary and Hawaii (at a time when Finnish people mostly traveled to Rhodes and Gran Canary). It was natural, though, because the lady that had lived in this house had been working in a travel agency. I had to use my old camera since my new one's only objective was being repaired and I was pissed off because the quality of these photos is quite poor.

8 comments:

 1. Nuo ulkokuvat on tosi kauniita, erityisesti tuo missä toinen teistä näkyy kuvaamassa taloa :) Niin ja kiitos yleisestikin tästä blogista, täältä on saanu paljon inspiraatiota sekä mielenkiintosia kohteita missä käydä! Käväisin Turussa siellä hylätyssä kerrostalossa minkä kuvasitte, mutta sinne oli kuulemma muutama viikko ennen käyntiämme suljettu kaikki sisäänkäynnit eli ei päästy sillä kerralla sisään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tykkään tuosta kuvasta itekin paljon! Kiva kuulla että tästä on iloa muillekin, ja että joku ylipäätään jaksaa seurata vaikka postaustauot venyy välillä turhan pitkiksi. :)
   Harmillista että se oltiin suljettu. Mekään ei päästy sinne ensi yrittämällä, mut eiköhän joku huligaani taas kohta järjestä sinne avoimen sisäänpääsyn!

   Delete
  2. Pakko kyllä nyt paikkakuntalaisena (turkulaisena siis) harmikseni ilmottaa, että kyseinen kerrostalo on jo purettu aivan maantasalle :||..luin siitä töissä Turun Sanomista, joka pisti vähän hiljaseks tälläsen paatuneen "Hylättyjen mestojen" -metsästäjän. Ei sitten auta muu kuin lähteä etsimään uusia hylättyjä !

   Delete
  3. Ai, no vitsi, Turun tauti iski jälleen! Alkukesästä se vielä oli pystyssä. No mutta eipä siellä niin hirveesti mitään mielenkiintoista enää ollut jäljelläkään, paitsi hienoja graffiteja.

   Delete
 2. Pusikoiden keskellä piilossa sijaitseva, erikoisen näköinen ja ehjänä säilynyt talo, jossa on sisällä vanhoja soittimia ja melkein kaikki tavarat jäljellä, ja loppusilauksena saman talon alla asuu vieläpä mäyriä... Kertakaikkiaan täydellistä – tuollaisen autiotalon löytämisestä haaveilen aina UE-reissuillani! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää oli kyllä ehdottomasti yks upeimmista tähän asti vierailluista kohteista! Ainoa miinuspuoli oli se, että ainakin yksi huone oli niin mätä romahtaneine kattoineen ja lattioineen, ettei sinne voinut mennä tutkimaan.

   Delete
 3. Otatteko mukaan tavaroita joita näistä taloista löytyy? Tuollakin näyttäisi olevan kaikkea ihanaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei tietenkään, sehän pilaisi muilta kävijöiltä mahollisuuden ihastella taloa samalla tavalla. Joskus kyllä kieltämättä tekisi kovasti mieli :)

   Delete