6/05/2012

Nursing home (part four), Tampere, Finland


The last part of nursing home photos. All of these are from the underground floors.

3 comments:

 1. Hyvä et pidät blogin elävänä! :) Mä en oo täällä voinu käydä missään hylätyissä paikoissa, kaikki on ollu vaan raunioita bussin ikkunasta paitsi yks kirkko, jota ympyröi senpäiväset piikkilanka-aidat ettei ihan heti tehny mieli kiivetä yli :D

  ReplyDelete
 2. Ihan mieletön tää teitin blogi, tuli niin supereita fiiliksiä ku aloin tätä selaan et en o pystyny lopettaan vielä ollenkaan, kohta taidan olla vihonviimesissä postauksissa! En tajua miten oon voinu unohtaa näin hienon harrastuksen, mikä lapsenanuorena oli päivieni ilo. Pikkukylä nimeltä Parkano oli omiaan tämmöiseen touhuun, äkkiseltään tulee mieleen ainakin kahdeksan autiotaloa/tehdasta/navettaa tms missä tuli pyörittyä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. aaa parkano! mulla asuu suurin osa sukulaisista siellä ja muksuna tuli kanssa käytiä jossain autiotalossa siellä päin, mut olin niin pieni että siitä on vaan ihan hataria mielikuvia. mut se on kyllä just sellanen paikka missä on varmasti paljon seikkailtavaa :) nyt vaan herättelemään autiotaloharrastusta uudella innolla!

   Delete