2/06/2013

Half-decayed house, Nivala, Finland


Visited by jonahi & skkye 7.12.2012. Nature had really taken control in this yellow house which was also located in the one-road mining village. Floors were hitting the pit and roof had collapsed in many places. Only the walls had remained somewhat upright. But inside the living room of the house stood still looking like everything else around wasn't falling down at all. There still were plastic flowers and lanterns on the windowsills and a tablecloth on the coffee table. That one room had decided not to surrender but to withstand, in every weather and wind, no matter if it was abandoned or not.

3 comments:

 1. Jee, ihanaa, että löysin tämän blogin! UE-seikkailuja on niin mielenkiintoista seurata. :) Nääkin kuvat on niin vaikuttavia, kunpa vaan seinät osaisivat puhua. Täällä munkin kulmilla olisi mielenkiintoisia rakennuksia tutkittavana, mutta vähän arveluttaa, että minkälaista väkeä sieltä ryömii vastaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilo on meidän puolella, tervetuloa! :) Niinpä, olisi mielenkiintoista kuulla seinien tarinat, mutta toisaalta on myös jännittävää voida arvailla itse, millaisia muistoja seinät kantaa. Ja rohkaisuna sulle, että meitä ei ole Suomessa kukaan ryöminyt koskaan mistään vastaan, että rohkeasti vain tutkimaan! Näin talvella ainakin on helppo katsoa lumessa olevista jäljistä, onko joku käynyt sisällä hetkeen.

   Delete
  2. Hmm, blogistasi päätellen et oleilekaan Suomessa, mutta kylläpä sen maailmallakin varmasti aika pian huomaa jos ei olekaan talossa yksin. :D

   Delete